Bio-Kult is een uiterst zuivere formule zonder additieven en is in de UK ontwikkeld door Dr. Natasha Campbell-McBride MD, MMedSci (neurology), MMedSci (nutrition), auteur van het Gut and Psychology Syndrom (GAPS) boek/protocol en keynote speaker op deze editie van Wise Traditions.

Bio-Kult is een uiterst zuivere multi-stam probiotica fomulering met 14 bacterie stammen en bevat geen additieven zoals magnesiumstearaat, maltodextrine en zetmeel.

Bio-Kult heeft een concentratie van 10 miljard bacteriën per gram gedurende de houdbaarheidsperiode en is verkrijgbaar in doordrukverpakking om de probiotica te beschermen tegen lucht en vochtigheid.  Het product hoeft niet gekoeld bewaard te worden.

Bio-Kult is winnaar van meerdere prijzen en erkenningen in de afgelopen jaren en won ook de prestigieuze prijs ” Product of the Year UK 2017″. Dit is de officiële prijs die wordt gegeven door de natuurdrogisten in het Verenigd Koninkrijk voor de supplementen die succesvol zijn in de natuurdrogisten omdat ze daadwerkelijk een verschil maken in de levens van hun klanten.

Bio-Kult is verkrijgbaar in de volgende varianten:
Bio-Kult 60 capsules met 14 bacterie stammen.
Bio-Kult 120 capsules met 14 bacterie stammen.
Bio-Kult Candéa 60 capsules – een probiotica supplement (7 probiotica stammen) met toegevoegde grapefruitpit extract en knoflook.
Bio- Kult Pro-Cyan 45 capsules – een formule met 2 probiotica stammen bevat, cranberry extract 36mg PACs en vitamine A.
Bio- Kult Infantis 16 sachets – een probiotica formule speciaal ontwikkeld voor baby’s en jonge kinderen met 7 probiotica stammen, met vitamine D3 en omega 3.

Bio-Kult wordt in de UK geproduceerd door Protexin en in de Benelux gedistribueerd door Verasan.