Koop je voeding direct bij de boer, zo kun je zelf controle houden over de productiemethode en de kwaliteit. Bovendien is het lokaal én kun je de boer een eerlijke prijs betalen.

Op deze pagina vind je met behulp van de store locator goede adresjes bij jou in de buurt die wij voor je hebben geselecteerd. Wij geven de voorkeur aan de allerbeste biologische/grasgevoerde kwaliteit op gebied van vlees, eieren en zuivel. Dit is niet overal het geval, vaak wordt er toch wat graan bijgevoerd, soms zijn de boeren niet gecertificeerd bio, maar wel goed bezig.

Er staan ook adresje voor rauwe melk bij die niet allemaal biologisch/strikt grasgevoerd zijn, maak hierin zelf een keuze wat voor jou haalbaar/belangrijk is.

Bij iedere producent/leverancier hebben we daarom een korte beschrijving gegeven hoe er gewerkt wordt op het bedrijf, zodat je op basis van informatie kunt beslissen. En stel vragen aan de boeren/producenten, laat ze weten wat voor jou belangrijk is, zodat we samen een bewustzijn creëren wat gezond is en wat het beste is voor mens en dier.

 

 

Voer een adres of postcode in en klik de vind locaties knop.