Inmiddels alweer 5 jaar begeleid Hendrina Mantel mensen met het op maat toepassen van het GAPS dieet. Het darmherstellende voedingspatroon dat ontwikkeld werd door dr. Natasha Campbell-McBride. Zij heeft zelf het GAPS dieet, na meer dan 10 jaar worstelen met chronische vermoeidheid, gevolgd en dit heeft haar weer de energie heeft geven om vol in het leven te staan.

Dat heeft zoveel indruk op Henderina gemaakt, dat ze daar haar werk van wilde maken. Ze heeft zich omgeschoold en heeft de GAPS training bij dr. Natasha Campbell-McBride gevolgd. Tevens is ze een praktijk gestart en heeft ze het GAPS boek vertaald en uitgegeven. www.gapsboek.nl

Henderina heeft zichzelf uiteindelijk gespecialiseerd in maag-, darm- en intolerantie-problemen omdat daar vaak de kern van de verschillende gezondheidsproblemen liggen. Klanten melden dan ook dat niet alleen hun darmklachten minder worden, maar dat onder andere ook hun hoofdpijn verdwijnt, menstruaties verbeteren, hun huidklachten verminderen, ze mentaal/emotioneel sterker worden en allerlei andere klachten verdwijnen.

Voor uitgebreidere informatie kun je terecht op www.mijngezondedarmen.nl