Wise Traditions Nederland 2019

Wise Traditions Nederland 2019

Na twee jaar afwezigheid zal op zaterdag 9 februari 2019 weer een Weston A. Price Congres NL plaatsvinden. Vanaf deze editie met een vernieuwde naam: ‘Wise Traditions Nederland’. Ook de lokatie is nieuw, we zullen het congres houden op de Eemlandhoeve, een plek die ontzettend mooi past bij de boodschap die we uit willen dragen.

Voeding, gezondheid en de oorsprong van onze voedingsmiddelen zijn nog altijd een hot topic. Sterker nog, de discussies lijken steeds meer in omvang toe te nemen en daarmee ook de verwarring. Want: hoe maak ik nou de juiste keuze?

Gelukkig zijn er mensen die het nog wel weten. Natuurvolkeren met een traditioneel eetpatroon krijgen hele andere voedingsstoffen binnen dan wij hier in het westen. Meer voedingswaardes en minder belastende stoffen. Mensen met traditionele voedingsgewoonten hebben een sterk lichaam met een gezonde afweer.

Onze sprekers zijn op de hoogte van deze Wijze Tradities en delen graag hun kennis over gezonde darmen, juiste keuzes maken en kwaliteit van producten.

Dit jaar zullen onder andere Dr. Natasha Campbell-McBride, Ad Ligtvoet en Mike Donkers spreken tijdens het evenement.

Het belooft een geweldige dag te worden met inspirerende sprekers, bevlogen standhouders en de mogelijkheid om gelijkgestemde mensen te ontmoeten.